Traitlonshop.be

Een triatlon is ontzettend intensief en is ook niet voor iedere sporter weggelegd, er zijn namelijk drie sportelementen gecombineerd in één spannende wedstrijd. Alle drie de elementen van een triatlon vereisen dan ook weer andere kleding en attributen en om fit te blijven is voeding of vitamine supplementen van groot belang en heeft grote invloed op uw prestatie. 

Fietsen

Hier op Triatlonshop.be kunt u voor alle onderdelen van een triatlon de beste attributen en kleding vinden. Zo kunt u voor het fietsen kiezen uit een enorm assortiment van kledingstukken, helmen, fietsen, banden, fietsbrillen en nog vele andere producten die specifiek voor fietsgebruik zijn bestemd.

Zwemmen

Het belangrijkste product voor bij het zwemmen is natuurlijk de zwemkleding, de juiste zwembroek of wetsuit is belangrijk voor de stromingen van het water, het kan u helpen om enkele seconden voorsprong te nemen op uw tegenstanders. Verder zijn er nog veel meer zwem producten te vinden.

Lopen

Goed schoeisel voor het lopen is het halve werk, het uithoudingsvermogen wordt zo vergroot. Ook de strakkere kleding voor het rennen zijn een onderdeel waardoor u minder weerstand krijgt van de wind. Dit alles en nog meer is te vinden via Triatlonshop.be!