Runnersweb.nl

Runnersweb.nl is een groot forum waar allerlei informatie te vinden is over, hoe kan het ook anders, rennen. Of u nu beginnend of gevorderd renner bent, tips zijn altijd welkom en handig, deze zijn dan ook volop te vinden op Runnersweb.nl. Het is de shop die u alleen kwaliteitsproducten aanbiedt aan dat ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk eens het complete assortiment gemakkelijk online en vindt het sportartikel waarna u opzoek was.

Online loopcoach

Er is een handige link gemaakt via de website om zo gebruik te kunnen maken van een gratis service genaamd 'online loopcoach', hiermee kunt u aangeven hoe lang u over uw laatste rondje heeft gedaan van een bepaald aantal kilometers, hierna moet u uw doel opgeven in kilometers waarnaar u toe gaat trainen en in welke trainingsintensiteit u dit wilt gaan doen. Uw favoriete dag van de week is ook van belang want dit is de dag waarbij u de meeste kilometers zult gaan maken. Begin uw rentrainingen dus gemakkelijk met behulp van de online loopcoach.

Webshop

Er zit een kleine webshop verbonden aan Runnersweb.nl waar u terecht kunt voor tijdschriften die gerelateerd zijn aan rennen en ook accessoires die handig zijn voor een rentochtje. Runnersweb.nl heeft u als renner dus ontzettend veel te bieden.