Just Dance 2014

Just Dance is een echt gezelligheidsspelletje dat met meerdere mensen gespeeld kan worden, geen gewelddadige schietspelletjes maar een vrolijk dansspel waarbij je zelf echt moet dansen! Just Dance 2014 is nu al het 5e deel dat uit komt van dit spel waardoor het moeilijk wordt om constant vernieuwend te blijven, maar toch is er een leuk element bijgekomen dat weer vele nieuwe spelers zal aantrekken.

Online spelen

De World Dance Floor is het nieuwe element in het spel, deze dansvloer maakt het mogelijk om online tegen spelers van over de hele wereld te spelen! Zo kunt u nu nog meer punten binnen sprokkelen.

Verschil in modus

Wanneer u niet op een wereldwijd platform wilt dansen en lekker vanuit uw eigen woonkamer wilt spelen met of tegen uw vrienden zijn er natuurlijk ook leuke mogelijkheden. Zo is de meest gespeelde modus de 'classic modus' waarbij u ervoor kunt kiezen om met uw vrienden/vriendinnen gezellig een choreografie te dansen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw vrienden uit te dagen in ware dance battle. Er zit ook een 'just sweat modus' in het spel waarbij u zelf kiest hoe lang deze duurt en op welke muziek u het doet. De naam van de modus zegt het al, u gaat zweten met zo'n work out. U verliest hierdoor op een leuke manier uw overtollige kilo's. Al deze mogelijkheden kunnen gespeeld worden op de nieuwste muziek maar er zitten ook een aantal klassiekers in die in geen een playlist mogen ontbreken

Just Dance 2014 is dus niet heel vernieuwend op nieuwe muziek na en de mogelijkheid tot online spelen. Het wordt ook niet echt verwacht dat er hele nieuwe mogelijkheden toegevoegd worden, het is en blijft een leuk spel.